Selecteer een pagina

Over ons

Hier vind je het bestaansrecht van TweEmiel auto’s. Onder anderen waarom wij dit doen, onze relatie samen en hier stellen wij ons graag aan je voor.

Na het bekijken van deze pagina weet je in ieder geval met wie je contact hebt en hoe wij zijn begonnen.

Ontstaan TweEmiel

Emiel 1 heeft al ruim 25 jaar kennis opgedaan in de autobranche tijdens het runnen van zijn eigen autobedrijf aan de Overtoom in Heerhugowaard, DeBlijheid. Na die 25 jaar dacht hij er wel even genoeg van te hebben gehad en kneep hij er tussen uit om te gaan studeren, te klussen in en rondom het huis en lekker te genieten van zijn vrije tijd en kinderen.

Totdat één van die kinderen, Emiel 2, zei dat het toch wel kriebelde om ook de auto’s in te gaan en in de voetsporen van zijn vader en ook opa te treden. Nou eigenlijk zogezegd zo gedaan en daar staan we dan, Jut en Jul met zijn tweeën een autobedrijf, proberen er iedere dag een feestje van te maken en mensen blij naar huis te sturen met hun nieuwe auto met een beetje ervaring.

Het team

Emiel Schneider Sr.

Een echte veteraan in de autobranche, zoals al eerder benoemd al ruimschoots 25 jaar ervaring. Vader van twee kinderen en uiteraard ook man van. 

Houdt van: mensen en kennis en dat ook gecombineerd. En dat zal je ook meemaken als je hem spreekt, noem maar een onderwerp of hij weet er bijna alles vanaf en mocht je iets vinden waarvan niet – bel hem dan de week erop maar nog eens! 

Emiel Schneider Jr.

Zoals je kunt verwachten, zoon van senior. Studeerde Media, informatie en communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam, maar kon zijn liefde voor auto’s toch niet omzeilen.

Houdt van: auto’s dus, sport en gezelligheid. Alles wat je online van ons ziet is van hem afkomstig. Heeft tot aan zijn 21ste sterk proberen vol te houden om niet de auto’s in te gaan, want dat deden zijn vader en opa al – duidelijk geen ruggengraat dus, overigens ook niet als je hem vraagt om nog één biertje na te doen.

Contact

Adres

Nijverheidsstraat 5
1704ra Heerhugowaard

Contactgegevens

info@tweemiel.nl
+31 6 261 768 95
+31 6 346 735 87

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag
op afspraak

 

Stuur ons een bericht